Zidne obloge in kamnite fasade

Danes se glede na zelo pestro ponudbo materialov talnih in stenskih oblog, hitro znajdemo v dilemi, kakšne materiale izbrati, da bodo za izbrane prostore najprimernejši. Najbolj pomembno pri vsem tem pa je, da se odločimo za naravne materiale, ki omogočajo prijetno bivanje in naravni videz notranjosti in zunanjosti objektov.

Vsak objekt, pa četudi oblikovno zelo zanimiv ne predstavlja popolne podobe, če niso izbrani pravi materiali na vidnih površinah. Zmeraj moramo vedeti, kakšen efekt bi želeli doseči.

Naravni kamen pa je prav takšen material, ki se združi prav z vsakim konceptom objektov. Srečujemo ga na hišah, kjer je poudarjena domačnost, modernih hišah, ultra modernih objektih, kjer je poudarek na čistih linijah in ploskvah, planinskih kočah, kjer je želja po toplini, klasičnih stanovanjskih hišah in blokih, prav tako v lokalih, v lekarnah kjer želimo doseči efekt sterilnosti, v luksuznih hotelih z namenom pričarati ekstravagantnost… Torej naravni kamen, naj si bo marmor ali granit, apnenec ali travertin, peščenjak ali skrilavec, kvarcit ali porfir, ima resnično več obrazov. Vse je odvisno od izbire kamna in njegove obdelave.

Dodatne informacije
Pišite nam
 
+386 31 612 266
+386 2 70 75 100
 
Izberite vzorec

Reference

Mibra

Stinako Maribor

INO Brežice

Stanovanjski bloki Dvori III