Novice

Stopnišče velja za pomemben konstrukcijski element objekta. Odlično se dopolnjuje z ostalim bivalnim okoljem in ima poleg funkcionalnosti tudi estetski pomen.
Naravni kamen se najpogosteje uporablja v zaključnih fazah gradnje oziroma pri opremljanju doma ali poslovnega prostora.
Nagrobni spomeniki so nekakšno obeležje in izkaz spoštovanja do naših najbližjih in najdražjih, ki so preminuli. Izdelani iz naravnega kamna predstavljajo večnost in neminljivost, kot je spomin na tiste, katerim so namenjeni.
Razmišljate o prenovi ali nakupu nove kuhinje? Da ne bi bila samo praktična, ampak tudi osupljivega videza?
Obiščite nas na sejmu MOS, dvorana F, razstavni prostor številka 10.
Naravni dekorativni kamen oziroma rustika je vedno bolj priljubljen naravni material za oblaganje sten in zidov, saj zaradi svojih lastnosti in videza daje naravni občutek topline, domačnosti in elegance obenem.
21. 6. 2018
Granit velja za enega najbolj vsestranskih naravnih kamnov. Zaradi svojih karakteristik granit velja za enega najbolj kakovostnih naravnih materialov, ki ga je mogoče uporabiti v zelo različne namene.
20.1.2016
Dne 20.1.2016 so nas obiskali študentje 1. letnika arhitekture, pod vodstvom znanega mariborskega arhitekta in predavatelja mag. Tomaža Kanclerja.
14.01.2016
Že 5 leto zapored razstavljamo na Graškem gradbenem sejmu HÄUSLBAUER. To leto bo trajal med 14.1. in 17.1. Vljudno vabljeni da nas obiščete! Na enem mestu vam bomo pokazali kar čim več produktov in vzorcev naravnega kamna.
14.01.2016
Pozdravljeni na naši novi spletni strani. Zaradi boljše preglednosti, dopolnjene ponudbe in novih trendov pri oblikovanju, smo za vas izdelali novo spletno stran. Upamo, da vam bo všeč in da bo brskanje po njej za vas prijetna izkušnja.