Moderne rešitve za vaš dom

Moderne rešitve za vaš dom

 

S ploščicami iz naravnega kamna lahko ustvarimo eleganten in unikaten dom s pridihom modernosti. Najboljša rešitev za tovrstno rešitev sta granit ter marmor. Njuna brezčasna lepota in trajnost bosta vašemu domu dala razkošje, kot si ga želite.
 

Kuhinja

 

Kuhinja je osrednji prostor vsakega doma, zato je zelo pomembno kako si ta prostor opremimo, saj se želimo v njem počutiti res prijetno in udobno. Vsekakor pa je zadnje čase skoraj že nepogrešljiv del modernih in klasičnih kuhinj delovna površina narejena iz naravnega kamna, predvsem granita. Sodobna rešitev za vaš kuhinjski pult je torej granit, ki ga lahko kombiniramo s ploščicami iz istega kamna. Tukaj se lahko igramo z različnimi vrstami in vzorci, da ustvarimo čim bolj zanimiv videz in poudarimo sodoben naravni kamen. Zakaj granit? Ker je praktično neuničljiv, odporen na udarce, praske, temperaturo, tekočino, … O njegovih prednostih se lahko prepričate v našem salonu v Hočah, na Miklavški cesti 53B, kjer imamo več kot dovolj zalog in na kuhinjski pult zagotovo ne boste čakali tako dolgo, kot ste čakali na kuhinjo.
 

 

Dnevna soba in spalnica

 
Tudi tukaj lahko moderni videz dosežemo s pravimi tlemi iz naravnega kamna. Kamnite ploščice v modernih naravnih odtenkih so še vedno trendi. Odličen videz dosežemo tudi, kadar talne in stenske ploščice kombiniramo z različnimi odtenki. Kot zanimivi detajli se lahko v prostorih uporabijo marmorni stebri za delitev prostorov, marmorna klubska mizica pa je večni luksuzni dodatek in je lahko srce vsake sobe. Dekorativno izbiro svetilk in vaz v kamnitem videzu pa prepuščamo vam, da z njimi prostor zaključite v popolno celoto.
 

Kamnoseštvo novih dimenzij

 

Kopalnica

 
Kopalnica, oblečena v marmor, je že od nekdaj simbol razkošja, obenem pa tudi najbolj sodobna rešitev. Kombiniramo lahko različne vrste marmorja tako na tleh, kot tudi na steni. Pri Marnitu vam po naročilu izdelamo preostalo kopalniško opremo. Torej, če imate posebne želje glede velikosti, oblike in materialov za kad, umivalnik in ostale kopalniške dodatke, vam pri Marnitu z veseljem svetujemo in pomagamo do uresničitve vaših želja. Z našo pomočjo bo vaša kopalnica prostor za sprostitev, ki ga ne boste želeli zapustiti.
 
 
 
Edinstvene lastnosti ploščic iz naravnega kamna določajo njihovo raznoliko uporabo. Trajnost, trpežnost, funkcionalnost in lep videz so tiste lastnosti, ki dajejo temu materialu prednost pri novemu projektu ali prenovi.
 

Kot glavni material za pokrivanje sten in tal lahko uporabimo zgolj en sam kamen, lahko pa eksperimentiramo skupaj z vami. Čar naravnih ploščic je, da lahko z njimi ustvarimo najrazličnejše stile. Torej, ko se boste lotili dela, se spomnite na Marnit, kjer vam lahko pomagamo naravni kamen vključiti v vaš dom s stilom.