Furnir iz naravnega kamna

Kamniti furnir iz naravnega kamna je novost, ki ponuja videz masivnosti naravnega kamna in lahkotnost alternativnih zidnih oblog. Material je izjemno lahek, upogljiv in primeren za montažo, prav tako na ukrivljenih in okroglih površinah (npr. stebrih).

Kamniti furnir – Naravni kamen je kot »rojen« zato, da razvaja oči s svojo lepoto. Najmodernejše tehnologije so omogočile razvoj kamnitega furnirja. Kamniti furnir iz naravnega kamna je zelo lahek, upogljiv in primeren za montažo, skoraj povsod, tudi na ukrivljenih in okroglih površinah (stebrih), ter na različni kosih pohištva. Daje eleganten in popolni videz naravne lepote, tako kot njegovi „težji sorodniki“ (masivni kameni)

Furnir iz naravnega kamna pomeni naravni kamen tanko-plastno odtrgan od skale in dodatno stružen na debelino cca. 1-2 mm. Furnir je lepljen na elastično podlago, je obstojen in pripravljen za vgrajevanje na najrazličnejše površine v notranjosti in tudi v zunanjosti.

Prednost Furnirja iz naravnega kamna pred klasičnimi kamnitimi oblogami: Njegova teža! Z manjšim gradbenim posegom, velika sprememba v videzu prostorov. Kamniti furnir se lepi na površine, ki se z debelejšim kamnom ne bi mogle (predvsem gotove popleskane stene, nekatere manj nosilne montažne stene…). Tudi formati so večji (120 x 60 cm). Lepi se z poliuretanskimi ali epoksidnimi lepili.

Ocena naših strank:
[Št. glasov: 53 Povprečno: 3.5]
Dodatne informacije
Pišite nam
 
+386 31 612 266
+386 2 70 75 100
 
Izberite vzorec

Reference

Planet tuš Celje

Stinako Maribor

INO Brežice

Stanovanjski bloki Dvori III