Moderne rešitve za vaš dom

Die neue Dimension von Naturstein[/caption]
 

Kopalnica

 

Kopalnica, oblečena v marmor, je že od nekdaj simbol razkošja, obenem pa tudi najbolj sodobna rešitev. Kombiniramo lahko različne vrste marmorja tako na tleh, kot tudi na steni. Pri Marnitu vam po naročilu izdelamo preostalo kopalniško opremo. Torej, če imate posebne želje glede velikosti, oblike in materialov za kad, umivalnik in ostale kopalniške dodatke, vam pri Marnitu z veseljem svetujemo in pomagamo do uresničitve vaših želja. Z našo pomočjo bo vaša kopalnica prostor za sprostitev, ki ga ne boste želeli zapustiti.
 

 
Edinstvene lastnosti ploščic iz naravnega kamna določajo njihovo raznoliko uporabo. Trajnost, trpežnost, funkcionalnost in lep videz so tiste lastnosti, ki dajejo temu materialu prednost pri novemu projektu ali prenovi.
 

Kot glavni material za pokrivanje sten in tal lahko uporabimo zgolj en sam kamen, lahko pa eksperimentiramo skupaj z vami. Čar naravnih ploščic je, da lahko z njimi ustvarimo najrazličnejše stile. Torej, ko se boste lotili dela, se spomnite na Marnit, kjer vam lahko pomagamo naravni kamen vključiti v vaš dom s stilom.