Muster

Želite imeti v svojem domu ali poslovnem prostoru naravni material, ki prostoru daje naravni videz, ekskluzivno eleganco in unikatnost?

Potem je vsekakor pravi odgovor naravni kamen (granit, marmor, peščenjak, skrilavec, apnenec, kvarcit, porfira). Seveda pa se pojavi dilema, kateri naravni kamen izbrati.

Granit

Granit es ist sicherlich eines der qualitätigsten natürlichen Materialien für den Einsatz im Bauwesen. Aufgrund seiner Härte und Widerstandsfähigkeit gegenüber äußeren Einflüssen ist Granit für die Beschichtung von Außen- und Innenflächen – Drücken und Wandverkleidungen – sehr zu empfehlen. Granit ist perfekt bewährt, wenn es zu folgenden Produkten verarbeitet wird: Fensterregale, Treppen, Arbeitsplatten, Portale, Gartengeräte, Brennholz, Tische, Dekorative Produkte. . .

Marmor

Marmor je metamorfna kamnina, ki je nastala oz. se je preobrazila najpogosteje iz apnenca v marmor pod pritiski in visokimi temperaturami v kompaktnejšo kamnino s kristali. Je kalcitna kamnina.

Der Kalkstein und travertin

Apnenec krasijo naravne barve (v glavnem v bež odtenkih) in enovita struktura (vzorec). Uporaben predvsem v prostorih, nekatere vrste tudi za zunaj.

Sandstein

Peščenjak ima zelo naraven videz, ker je v glavnem grobo obdelan. Uporaben predvsem za zunaj.

Quarzit

Kvarcit zelo trdna kamnina, uporaba v glavnem zunaj…

Porphyr

Porfir v glavnem grobo obdelan. Trdna kamnina, uporaba v glavnem zunaj…

Der Schieffer

Skrilavec je naravna kamnina ki se plastno lušči, zato ima v glavnem klano površino. Uporaba v glavnem za zunaj. Nekatere vrste tudi za notranjost.

Rustika

Furnier

Technischer Stein

Ocena naših strank:
[Št. glasov: 66 Povprečno: 3.7]